Binnenvaart - Thuisbioscoop, verkoop advies en installatie, audio en video, aminia, beamers, anthony gallo, noord-brabant, roosendaal

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Audio/Video > Product overzicht

Welkom bij "Bestbios audio & video solutions"  

Hoe zou u het vinden om één bedrijf te hebben dat voor u de complete audio en video regelt en installeert? Die na 18.00 s'avonds en op zondag ook bereikbaar is, die met u meedenkt en voor u denkt. Een bedrijf dat u volledig ontzorgt op het gebied van audio en video, zodat u zich met andere zaken kunt bezig houden. Ideaal toch!  

Bestbios aangenaam.

Ervaring in de scheepvaart. ( Klik hier voor Bestbios in de "Binnenvaartkrant")

Bestbios heeft al redelijk wat ervaring wat betreft a.v. installaties in de scheepvaart. Hierdoor hebben wij een selectie gemaakt van geschikte producten en toepassingen voor deze branche. Enkele voorbeelden zijn:

Hifi speakers voor in het plafond (rvs uitvoering mogelijk), tv liften voor in de stuurhut, zodat de tv volledig in de lessenaar verdwijnt wanneer deze wordt uitgezet. Satellietdecoders,bekabeling etc. Wij verzorgen het gehele audio en video plan van het begin ( kabels in de vloer/wand trekken) tot het eind, zodat u daar verder niet naar om hoeft te kijken.
Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en luisteren graag naar uw ideeën, vervolgens zullen wij een passende prijsopgave maken met het in acht nemen van uw wensen.

Bestbios regelt alles voor u, of het nu gaat om de aanschaf van een televisie of het inrichten van een volledige bioscoopruimte.Van het samenstellen van een pakket naar uw keuze tot de volledige installatie.

Indien gewenst kunnen wij uw interieur inrichting op maat maken ( bijvoorbeeld speciale kasten t.b.v. uw audioset) dit doen wij o.a. in samenwerking met de firma Tecmon.

Kortom Bestbios ontzorgt.

Bestbios audio&video solutions- Pieter Van Gastel-Cyclaamberg 19- 4707dx-Roosendaal-info@bestbios.nl-06-30988155- Iban: NL94RABO 0109267214. Kvknr: 20120040

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu